Met trots willen wij u voorstellen aan het goede doel van dit jaar: Stichting Ontmoet Kentzou.

Deze organisatie heeft als doel wederzijdse kennis en inspiratie uit te wisselen tussen Kentzou en Nederland over verschillende onderwerpen, zoals landbouw, jongerenwerk en onderwijs. De focus ligt hierbij vooral op persoonlijke verrijking van de bewoners van Kentzou en de gemeenschap als geheel. Benefietconcert ’19 gaat zich dit jaar inzetten om het onderwijs op het “Lycée Technique” te verbeteren, door o.a. stenen lokalen, schoolbanken, computers en zonnepanelen te plaatsen in samenwerking met de lokale bevolking. Op deze manier wordt onderwijs prettiger, toegankelijker en beter voor alle jongens en meisjes in Kentzou!

Om uw steentje bij te dragen aan Stichting Ontmoet Kentzou kunt u een lot kopen voor de lotterij, doneren, op de foto gaan of genieten van een glaasje wijn, bier of fris, waarvan bij elk glas een deel van de opbrengst naar het goede doel zal gaan. Dus kom vooral 18 mei naar het Benefietconcert om te dansen, te genieten en dit geweldige project te steunen!

Voor meer informatie kunt u de Facebook bezoeken van het Benefietconcert of het Facebook-evenement van het Benefietconcert.

Op de website van Stichting Ontmoet Kentzou kunt u meer informatie verkrijgen over het goede doel en hun lopende projecten.