Benefietconcert ’22

Traditiegetrouw wordt er ook dit jaar door C.S. Veritas een Benefietconcert georganiseerd op het Lepelenburg! Deze dag vindt plaats op 21 mei en zal in het teken staan van goede muziek, lekkere hapjes en drankjes, gezelligheid en een goede sfeer om op die manier zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel: JustDiggit!

Het evenement kan dit jaar weer doorgaan als vanouds! Park Lepelenburg wordt omgebouwd tot een waar festivalterrein waar aan alles is gedacht. Er is plek om mee te swingen met de muziek, een zone om lekker te chillen, een terras om te genieten van een snack en ook aan de kinderen is gedacht: laat jezelf schminken, op de foto zetten in ‘Afrika’ of beklim de stormbaan.

Of u nou jong, oud, scholier, student of werkende bent: iedereen is welkom op het Benefietconcert! Het concert begint om 13.00 uur en zal tot 21.00 uur duren. De toegang is ook nog eens gratis. Met een breed publiek gaan we er een onvergetelijke dag van maken! Wij hebben er zin in, jullie ook?

Voor de meest recente informatie kunt u de Facebook, het Facebook-evenement en de Instagram van het Benefietconcert bezoeken.